New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

PARTICIPĂ ȘI TU! CONCURS DE DRAGOBETE

Dragobetele este o sărbătoare cu tradiții vechi și semnificații adânci în cultura românească, depășind simbolica sărbătorii de import Valentine’s Day. Înainte de toate, Dragobetele reprezintă sfârșitul și începutul unui nou anotimp.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Plecând de la realitatea că “o poză face cât 1.000 de cuvinte”, Primăria orașului Mioveni și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Mioveni, organizează un concurs tematic de Dragobete.

Tot ceea ce trebuie să faci este să dai LIKE & SHARE paginii de Facebook a Centrului Cultural Mioveni https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/ și apoi să trimiți o poză care să surprindă cel mai bine spiritul tradiționalei sărbători la adresa de e-mail centrulculturalmioveni@yahoo.com, în perioada 20-24 februarie 2018.

Citiți și: Mobilizare uimitoare de forțe la Mioveni!

Fotografiile care vor intra în concurs vor fi postate pe pagina Centrului Cultural în perioada 24-27 februarie.

Poza cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare pe 28 februarie. Premiul constă într-o cină romantică pentru 2 persoane.

Atenție! Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și să fie cetățeni ai orașului Mioveni. Pentru mai multe informații, ai la dispoziție numărul de telefon 0348.445.856.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90