930 x122 grota rece

daniel

PATRIARHUL DANIEL: „NE CEREM IERTARE” – CE PĂRERE AVEȚI?

Patriarhul Daniel îşi cere iertare faţă de tineri printr-un comunicat de presă remis cu puțin timp în urmă. Reacția patriarhului vine după ce strada a protestat vehement împotriva atitudinii reci și sfidătoare pe care conducerea BOR a avut-o în contextul carnagiului din clubul Colectiv.

Citiți și: Decizie pentru tinerii care vor să obțină permisul de conducere mai repede!

„Dragi tineri,

În aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovați la Clubul Colectiv din Bucureşti, pentru familiile îndoliate care îşi  plâng pe cei dragi ai lor şi pentru cei răniți care se află în spitale, dar şi în vreme de mare frământare socială, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere şi de prețuire, de pace şi binecuvântare.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite. Înțelegem că tinerii de azi doresc nu numai socializare şi comuniune între ei, ci şi să fie ascultați şi încurajați în aspirațiile lor. Biserica noastră îi iubeşte pe toţi tinerii, pe cei care vin la biserică şi pe cei care nu vin la biserică, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie şi pentru societate.

Până acum, Biserica, împreună cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale şi social-filantropice. Acum, însă, dorim să exprimăm mai multă afecțiune şi înţelegere pentru toţi tinerii din societate, respectând libertatea, demnitatea şi aspiraţiile lor.

Biserica este acum alături de tineri, înțelegând dorinţa lor de înnoire spirituală şi morală a societății româneşti, şi se roagă pentru prezentul şi viitorul poporului român, spre a trăi în pace şi unitate.”, scrie patriarhul Daniel.

Pe de altă parte, contactat telefonic de B1 TV, Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a infirmat categoric zvonul lansat în mediul online potrivit căruia Daniel ar urma să se retragă din fruntea BOR. (Foto: jurnaluldeilfov.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90