930×122 CAPRA 5

Arges

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PREJUDICIU URIAȘ

Percheziții în Argeș. Prejudiciu uriaș. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, au făcut ieri 12 percheziții domiciliare în județul Argeș, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală și la sediile societăților comerciale administrate de aceștia. Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit sursei citate, din cercetări polițiștii au stabilit că în perioada iunie 2010 – ianuarie 2017 reprezentanții unei societăți comerciale ar fi omis să evidențieze în parte în actele contabile operațiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate. Totodată, în aceeași perioadă, reprezentanții aceleiași societăți comerciale ar fi emis facturi fiscale care nu aveau la bază operațiuni comerciale reale către alte două societăți comerciale.

Prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.680.000 de lei, reprezentând TVA-ul și impozitul pe profit aferent operaţiunilor desfăşurate, anunță Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Şase persoane au fost duse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru audieri. În urma percheziţiilor a fost instituită măsura sechestrului asigurător pentru două imobile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale in Inspectoratul General al Poliției Române. Numele persoanelor și firmelor implicate nu sunt precizate. (Foto: Arhivă, descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90