New Profesional Consult 930 x 122

campulung

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. CE ASCUNDEAU SUSPECȚII

UPDATE: Percheziții în Argeș. Ce ascundeau suspecții. Au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore 4 bărbați (2 din comuna Albeștii de Muscel și alți 2 din comuna Bughea de Sus). Cei 4 au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. Vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate pentru continuarea cercetărilor 1 motocicletă, 3 generatoare de energie electrică, 8 motoferăstraie și alte scule și unelte susceptibile că provin din infracțiuni.

Poliţiştii din Câmpulung Muscel și ai Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac la această oră 12 percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Perchezițiile au loc în comunele Albeștii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Valea Mare Pravăț și Rucăr.

Acțiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Din cercetări a reieșit că în perioada decembrie 2017-aprilie 2018 suspecții ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale (magazine) din județul Argeș, de unde ar fi furat diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei.

9 persoane vor fi duse la sediul Poliției Câmpulung pentru audieri.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte.                                                        

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90