930 x122 grota rece

furt

Percheziții lângă Pitești. Tânăr săltat de polițiști!

Tânăr săltat de polițiști! Acuzații grave

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Polițiștii din Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și reținut un tânăr de 21 de ani, din Bascov.

Citește și: Exclusiv/Argeș. A venit băut la examen ca să obțină permis de conducere

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în seara noaptea de 16 spre 17 octombrie a.c., tânărul în cauză, însoțit de un alt tânăr, ar fi sustras două scule electrice dintr-o autoutilitară parcată pe raza localității Bascov.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 7.500 de lei.

 

,,Pentru administrarea probatoriului, la data de 15 noiemebrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au efectuat patru percheziții domiciliare, la locuințele celor doi.

Tânăr săltat de polițiști! Acuzații grave

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe scule electrice și obiecte cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Poliția Argeș.

Imagin: IPJ Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90