NOR CURIER 930X122

bcco

PERCHEZIȚII MASIVE. SUSPECȚI ARESTAȚI

Percheziții masive. Suspecți arestați. Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română a făcut 120 de percheziţii. În urma acestora, au fost ridicate peste 2 kg de droguri, 49 de laptop-uri, 10 tablete, 31 de carduri bancare și 2.000 de pachete de țigări de contrabandă. De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unui număr de 7 imobile și de 5 autoturisme folosite de grupările de criminalitate organizată.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În perioada 6 – 19 ianuarie 2017, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au participat la 37 de acţiuni operative pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

În cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 164 de persoane bănuite, poliţiştii au făcut 120 de percheziţii care au vizat imobilele folosite de suspecți. În urma administrării probatoriului, 55 dintre ei au fost reţinuți sau arestați, iar 8 – plasați sub control judiciar.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Au fost instituite măsuri asigurătorii ori s-au operat confiscări în cazul a 7 imobile, 5 autoturisme, 132 de telefoane mobile, 71 de cartele SIM, 256 de medii de stocare, 33 HDD, 49 de laptop-uri, 10 tablete, 31 de carduri bancare, 5 arme și 4 cartușe, aproape 2.000 de pachete de țigări și un inel cu diamant.

Polițiștii au ridicat pentru cercetări aproape 100.000 de euro și 3.000 de lire sterline, 93 de comprimate extasy, 3 grame de marijuana, 6 grame de cocaină, 2.270 de grame de cannabis, 9 cântare electronice și 15 grindere.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea DIICOT.

Amintim că o astfel de acțiune a fost organizată recent de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti şi procurorii DIICOT Piteşti. Amănunte, AICI. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3