930 x122 grota rece

bradu

PERFECT PENTRU COPILUL TĂU: CENTRUL EDUCATIV FRANCOFON „MICUL PRINȚ” (VIDEO ȘI GALERIE FOTO)

Când vine vorba de educație, părinţii trebuie să facă cea mai bună alegere pentru copiii lor. Centrul Educativ Francofon „Micul Prinţ” din comuna Bradu, de lângă Pitești, cunoscut şi ca „Şcoala Franceză”, respectă toate exigențele în materie. La ”Micul Prinţ” se vorbeşte tot timpul în franceză, dar pentru cei care nu înţeleg se repetă în română.

Citiți și: Se oprește apa! Aceste persoane vor fi afectate

Programul educativ se desfăşoară în jurul următoarelor activităţi: lectură de poveşti, albume, lectură bazată pe imagini, jocuri creative şi de imaginaţie, lucru manual şi de arte plastice, desen, grafică, pictură, modelaj, decoperirea lumii vii şi a mediului înconjurător, descoperiri ale simţurilor, jocuri educative şi de societate, jocuri libere, colţuri de imitaţie, cântece, muzică, dansuri, iniţiere în informatică și gimnastică. Pentru copiii mai mari centrul oferă și un program „after school”, ajutor la teme, activităţi de informatică, posibilitatea iniţierii în învățarea unei a treia limbi (engleză, italiană, spaniolă sau germană), activităţi complementare, dans și teatru. Engleza se predă și se învață gratuit, la fel ca şi celelalte limbi străine, prin intermediul cântecelor, al poeziilor şi, mai ales, al jocurilor. Centrul este dotat cu două biblioteci, una a educatorilor şi a profesorilor, iar cealaltă, a copiilor. Astfel viitorul adult îşi va însuşi încă de acum dorinţa de a avea propria lui bibliotecă. Nu lipsesc activităţile practice şi de îndemânare, ieşirile educative la teatru și muzee, vizitele la ateliere artistice și pregătirile de spectacole pentru diferite evenimente.

„Spre deosebire de celelalte grădiniţe, unde se foloseşte o singură limbă, eventual a doua ca opţiune, la noi copilul bilingv îşi dezvoltă două gramatici la nivelul minţii, exprimându-se direct în acea limbă. Aceasta înseamnă că româna nu va fi folosită ca instrument de „traducere” pentru o altă limbă. Copilul învaţă şi scrie în franceză fără a apela la vocabularul din limba română.”, precizează Leonard Rusu, directorul centrului.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Oferta educaţională de la „Micul Prinţ” include și ateliere de pictură, origami şi quilling. Personalul este unul cu experienţă. Studiile aprofundate la cele mai prestigioase instituţii, la Sorbona, Paris și Viena, precum şi diplomele de merit şi de excelenţă obţinute de la Institutul Cultural Francez şi Alianţa Franceză îşi spun decisiv cuvântul în educarea copiilor. De asemenea, centrul are un spaţiu de joacă imens. Fără aer poluat şi departe de agitaţia oraşului (centrul este situat pe strada Teilor, nr.1, în comuna Bradu, satul Geamăna, în spatele târgului săptămânal). În plus, uşa securizată de la intrare îi protejează pe micuţi. Tarifele sunt avantajoase. În funcţie de vârsta copilului și de program, preţul porneşte de la 590 de lei pe lună, preţ care include gustare şi masă de prânz.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDU7bIwSavg&feature=youtu.be

Pentru mai multe detalii:

miculprint@hotmail.fr

pagină de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrul-Francofon-Micul-Print-Pitesti/815529261824878?fref=ts

telefon: 0742.228.415 – Leonard Rusu, directorul centrului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90