Comdata 930 x 122

Arges

PERICOL DE INUNDAŢII ÎN ARGEŞ. VEZI HARTA!

Pericol de inundaţii în Argeş. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis astăzi un cod galben care se referă şi la judeţul Argeş.

Citiți și: ARGEȘ: AGENȚIA DE MUNCĂ A FĂCUT ANUNȚUL

„Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 48 de ore, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.”, avertizează sursa citată. (Click pe harta de mai jos pentru mărire!):

Codul galben este valabil în intervalul 19.04.2017, ora 16 – 21.04.2017, ora 16, pe râurile din bazinele hidrografice: Olt (afluenţii aferenţi sectorului aval Călimăneşti) – judeţele Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt şi Dolj; Vedea – judeţele Argeş, Olt şi Teleorman; Argeş (bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior) – judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov; Ialomiţa (bazin superior şi mijlociu); Prahova – judeţele Dâmboviţa, Prahova şi Ialomiţa.

Citiți și: NOI POLIȚIȘTI ÎN ARGEȘ

Amintim că şi judeţul Argeş este vizat de atenţionările cod galben şi portocaliu de vreme rea emise tot astăzi de Administraţia Naţională de Meteorologie. Detalii, AICI. (Foto Arhivă: descriptiv) 

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066