SMART KIDS 930X122

Arges

PERICOL DE INUNDAŢII ÎN ARGEŞ. VEZI HARTA!

Pericol de inundaţii în Argeş. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis astăzi un cod galben care se referă şi la judeţul Argeş.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

„Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 48 de ore, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.”, avertizează sursa citată. (Click pe harta de mai jos pentru mărire!):

Codul galben este valabil în intervalul 19.04.2017, ora 16 – 21.04.2017, ora 16, pe râurile din bazinele hidrografice: Olt (afluenţii aferenţi sectorului aval Călimăneşti) – judeţele Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt şi Dolj; Vedea – judeţele Argeş, Olt şi Teleorman; Argeş (bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior) – judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov; Ialomiţa (bazin superior şi mijlociu); Prahova – judeţele Dâmboviţa, Prahova şi Ialomiţa.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Amintim că şi judeţul Argeş este vizat de atenţionările cod galben şi portocaliu de vreme rea emise tot astăzi de Administraţia Naţională de Meteorologie. Detalii, AICI. (Foto Arhivă: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90