930×122 POSADA 5

dosar penal

PERICOL ÎN TRAFIC. DOSAR PENAL PENTRU UN ȘOFER DIN ARGEȘ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei.

Citiți și: Ce vinde și cu ce rămâne Renault la Dacia

De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Cu un caz mai deosebit s-au confruntat polițiștii din Mioveni. Ieri, pe o stradă din oraș, polițiștii au oprit la timp în trafic, înainte ca acesta să producă un posibil accident cu urmări grave, un individ care circula la volanul unui autoturism Volkswagen fiind băut și fără să aibă permis de conducere.

Citiți și: Ziua Absolventului, marcată la Mioveni

În vârstă de 27 de ani, din comuna Davidești (județul Argeș), bărbatul avea o alcoolemie de 1,05 g/l alcool pur în aerul expirat.

I s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis (infracțiune pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani) și conducere sub influența alcoolului (Codul Penal pedepsește acest tip de infracțiune tot cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă).

Individul va fi anchetat în stare de libertate. La finalul cercetărilor, Poliția Orașului Mioveni va trimite dosarul în justiție, instanțele de judecată urmând să dea verdictul. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90