930 x122 grota rece

băut

PERICOL PUBLIC ÎN PITEȘTI: ȘOFER BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS!!!

Aseară, în jurul orei 19:30, pe strada Banat din Pitești polițiștii rutieri au oprit în trafic un șofer.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Individul, O.G., un piteștean în vârstă de 33 de ani, era băut și avea permisul de conducere suspendat (tot pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice!!!), potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. În plus, conform sursei citate, conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biroul de Presă al Poliției argeșene precizează că șoferului i s-a întocmit dosar penal conform articolelor 335 (șofat fără permis auto) și 337 (refuzul de recoltare de probe biologice) din Codul Penal.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Despre alte cazuri de șoferi băuți prinși în trafic pe străzile Piteștiului, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/descreierati-soferi-bauti-pe-strazile-pitestiului/. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90