930×122 POSADA 5

accident

PERICOL PUBLIC! UN ȘOFER BĂUT A BĂGAT ÎN SPITAL DOI OAMENI

Viteza și șofatul sub influența băuturilor alcoolice au fost din nou cauzele unui grav accident rutier. Accidentul a avut loc ieri pe DN 73, Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza comunei argeșene Dragoslavele.

Citiți și: Accident grav aproape de tunelul de la Momaia al autostrăzii Pitești – Sibiu!

Șoferul, B.A.C., un tânăr în vârstă de 24 de ani din Dragoslavele, își conducea autoturismul dinspre Câmpulung către Brașov.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga semnalizată corespunzător, din cauza vitezei excesive și a faptului că era băut.

Citiți și: Impact devastator: Trei mașini făcute praf de un șofer care a fugit de la locul faptei

Autoturismul a pătruns pe acostamentul din partea dreapta a drumului, acolo unde l-a lovit pe L.V., de 70 de ani, tot din Dragoslavele, care se deplasa pe lângă o bicicletă. Apoi mașina a intrat în coliziune cu o autoutilitară, parcată regulamentar în afara părţii carosabile.

Pietonul și un pasager din autoturism, în vârstă de 33 de ani, din Dragoslavele, au fost accidentați. Polițiștii de la Biroul Rutier Câmpulung i-au întocmit șoferului iresponsabil dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre un alt accident grav din Argeș care a avut aceleași cauze, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/iar-viteza-si-bautura-accident-ingrozitor-in-topoloveni/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/azi-soferul-accidentat-in-topoloveni-a-murit-acum-o-saptamana-se-casatorise/. (Foto: Arhivă)

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90