New Profesional Consult 930 x 122

expo parc

PERICOL! ȘOFER DESCREIERAT ÎN PITEȘTI

Pericol! Șofer descreierat în Pitești. Publicația noastră a scris, în repetate rânduri, despre tinerii șoferi smintiți care circulă cu viteză în Pitești sau care își etalează nervos caii putere, provocând panică în rândul cetățenilor.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Despre un astfel de descreierat ne vorbește și o piteșteancă, martoră fără voie a unui incident care a avut loc aseară, dincolo de ora 18, pe o stradă din zona Expo Parc.

„Era un autoturism de culoare închisă. Nu i-am reținut numărul de înmatriculare. La un moment dat, venind dinspre strada Pictor Nicolae Grigorescu pe direcția de mers către Școala „Marin Preda”, șoferul a oprit și a rămas câteva secunde cu motorul pornit. Era în dreptul oficiului poștal din zonă. A turat motorul și brusc, cu scrâșnet puternic de roți și în viteză, a virat la stânga, pe strada paralelă cu parcul.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

M-am speriat! Putea să lovească pe cineva, să producă un accident, mai ales că strada la care mă refer este strâmtă. Gândiți-vă că în zonă, fiind parc, sunt mulți copii și bătrâni care traversează strada. În urma șoferului a rămas un puternic miros de cauciuc încins!”, ne relatează piteșteanca, o femeie în vârstă.

„Înainte exista un echipaj mobil de Poliție Locală care staționa la orele serii în zonă, în dreptul spitalului Muntenia. Cât timp au fost polițiștii locali, era liniște. Îi mai știau de frică descreierații ăștia! Nu i-am mai văzut pe polițiști…”, ne spune piteșteanca.

În Pitești sunt nu doar șoferi descreierați, ci și motocicliști smintiți. AICI, amănunte și imagini. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3