New Profesional Consult 930 x 122

florin tecau

PESEDIMEA ARGEȘEANĂ CHEFUIEȘTE

Sute de primari, consilieri județeni și locali, directori și parlamentari de Argeș petrec acum în restaurantul Magic Events Trivale, din Pitești, cu ușile închise pentru presă. Florin Tecău (PSD) sărbătorește în acest fel alegerea sa pe 25 mai în funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Se mănâncă, se bea și se ascultă muzică live, cu orchestră și soliste de muzică populară. Petrecerea, care are loc la cort, a fost deschisă, cu un scurt discurs, de Constantin Nicolescu. Deși justiția l-a lăsat fără funcții, fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș este privit pe mai departe, mai ales în pesedime, ca un soi de tătuc, de „staroste”. De altfel, majoritatea invitaților sunt pesediști, lucru perfect explicabil având în vedere că Argeșul este roșu din punct de vedere politic. După discursuri a urmat distracția. Nu au lipsit dedicațiile.

A fost și este o zi extrem de încărcată pentru personalul de la Magic Events Trivale, care, după cum puteți vedea, a avut și are serios de lucru.

Citiți și: Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441