EcoMoto 930×122

caini

maidanezi_cu_om

PESTE 1.000 DE MAIDANEZI STRÂNŞI DE PE STRĂZILE DIN PITEŞTI!

Conform datelor furnizate de Primăria Piteşti, din noiembrie 2013 şi până în prezent au fost colectaţi de pe străzile municipiului peste 1.100 de maidanezi!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Gradul de adopţie depășește 90%. Cea mai mare parte a adopțiilor le-a făcut fundaţia „Iubiţi maidanezii”. În adăpostul de la Smeura administrat de Primărie mai sunt doar 50 de câini.

„Este foarte important de precizat că anual au fost muşcaţi de câinii fără stăpân circa 2.500 de persoane, iar tratamentul antirabic costă, ca sa nu mai vorbim de disconfortul creat. Primim numeroase petiţii pentru a colecta câinii de pe străzi, care pun în pericol, aşa cum s-a văzut şi s-a întâmplat, integritatea fizică a cetăţeanului, mai ales a copiilor şi a bătrânilor. Pentru aceasta vom continua să colectăm câinii de pe domeniul public, fără a mai permite returnarea lor în teritoriu. Acţiunile de colectare se vor extinde şi în localităţile limitrofe, pentru a evita migrarea câinilor pe străzile municipiului”, informează Primăria Piteşti.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3