930×122 CAPRA 5

bacalaureat

EMOȚII MARI! PESTE 7.000 DE ELEVI ARGEŞENI DAU BACALAUREATUL

Mii de absolvenţi de liceu din judeţul Argeş vor intra mâine în febra bacalaureatului. Este vorba de circa 7.300 de elevi din acest an şi din seriile anterioare. În Argeş au fost stabilite 22 de centre de examen. Prima probă va fi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare în limba română.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Examenele orale şi de competenţe digitale se vor încheia pe 26 iunie, iar prima probă scrisă, limba şi literatura română, va fi pe 29 iunie.

Elevii nu au voie să intre în sala de examen cu rucsacuri, manuale, formulare, notiţe, căşti audio și cu orice mijloc de calcul sau telefoane. Candidaţii care încalcă regulile vor fi daţi afară din examen chiar dacă nu au copiat şi nu vor mai putea da bacalaureatul până în septembrie 2016.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

În premieră, în acest an vor fi verificate, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90