Donaris 930 x 122

curtea de arges

PIRATERIE LA DRUMUL MARE ÎN ARGEȘ

Piraterie la drumul mare în Argeș. Un șofer din județul Argeș a fost sancționat ieri de Poliție pentru taximetrie pirat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Fără să aibă autorizație taxi, șoferul făcea contra cost cu un autoturism transport de persoane pe ruta Curtea de Argeș – Domnești, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

Polițiștii din Domnești care l-au oprit în trafic l-au amendat cu 1.000 de lei. Ca măsură complementară, i-au reținut pentru o perioadă de 6 luni certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Șoferul sancționat de polițiști are 55 de ani și este din comuna Băiculești.

Publicația noastră a atras atenția în repetate rânduri asupra faptului că Poliția condusă de Tudorel Pieleanu ar trebui să îi controleze mai des și pe șoferii microbuzelor de maxi-taxi de pe cursele interjudețene. Călătorii au semnalat nereguli de-a lungul timpului. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90