930 x122 grota rece

maxi-taxi

TAXIMETRIST PIRAT PRINS DE POLIȚIȘTI. DAR PE ȘOFERII DE MAXI-TAXI ÎI CONTROLEAZĂ CINEVA?

Taximetrist pirat prins de polițiști. Dar pe șoferii de maxi-taxi îi controlează cineva? Un șofer din comuna Bradu a fost sancționat pentru taximetrie pirat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Biroul de Presă al Poliției Argeș ne informează că șoferul, în vârstă de 61 de ani, efectua transport de persoane cu un autoturism fără să aibă autorizaţie taxi.

Polițiștii rutieri piteșteni l-au amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut pentru șase luni certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Traseul pe care a fost sancționat șoferul din Bradu este Pitești-Mioveni, ruta „preferată” de Poliție.

Amintim că, în repetate rânduri, ne-am exprimat surprinderea cu privire la faptul că Poliția argeșeană condusă de Tudorel Pieleanu (foto) acționează aproape exclusiv pe traseul Pitești-Mioveni împotriva taximetriei-pirat, ca și cum aceasta ar fi singura rută din județ cu astfel de probleme (subiectul pe larg poate fi citit aici).

Mai reiterăm o nedumerire: de ce Poliția lui Pieleanu nu controlează și microbuzele maxi-taxi de pe traseele interjudețene? Cititorii ne semnalează cazuri de microbuze supraîncărcate, cu un număr de călători peste cel legal admis, și de șoferi de maxi-taxi care nu ar elibera bilete.

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu astfel de situații să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme cu microbuze maxi-taxi supraîncărcate, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90