EcoMoto 930×122

mioveni-pitești

PIRATERIE MASIVĂ LA LUMINA ZILEI ÎN ARGEȘ

Piraterie masivă la lumina zilei în Argeș. Șoferii care fac taximetrie pirat pe ruta Mioveni-Pitești au prioritate absolută în acțiunile de control ale polițiștilor.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pare a fi singura rută din Argeș pe care se operează transport ilegal de persoane, dacă avem în vedere informațiile oficiale primite zilnic de mass-media de la Biroul de Presă al Poliției Județene.

Practic, în ultimele luni, traseul Mioveni-Pitești este singurul în privința căruia Poliția anunță astfel de controale soldate cu sancțiuni. Chiar nu există taximetrie pirat și pe alte rute? Foarte bine că ruta Mioveni-Pitești a fost luată la ochi de polițiști, dar celelalte trasee?

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Și astăzi pe adresa redacției noastre Biroul de Presă al instituției condusă de Tudorel Pieleanu a trimis un comunicat cu o informație despre prinderea de către polițiști a unui taximetrist pirat pe același traseu… Mioveni-Pitești.

S-a întâmplat ieri, șoferul, în vârstă de 66 de ani, din Mioveni, fiind amendat cu 1.000 de lei pentru că transporta contra cost călători fără a avea autorizație în acest sens.

În plus, polițiștii din Mioveni care l-au tras pe dreapta i-au reținut plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de a folosi autovehiculul pe o perioadă de 6 luni.

Despre acțiuni similare din ultima vreme ale Poliției tot pe ruta Mioveni-Pitești, AICI, AICI, AICI sau AICI. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90