930 x122 grota rece

mioveni-pitești

PIRATERIE MASIVĂ LA LUMINA ZILEI ÎN ARGEȘ

Piraterie masivă la lumina zilei în Argeș. Șoferii care fac taximetrie pirat pe ruta Mioveni-Pitești au prioritate absolută în acțiunile de control ale polițiștilor.

Citiți și: Poliția face angajări! Recrutare extinsă!

Pare a fi singura rută din Argeș pe care se operează transport ilegal de persoane, dacă avem în vedere informațiile oficiale primite zilnic de mass-media de la Biroul de Presă al Poliției Județene.

Practic, în ultimele luni, traseul Mioveni-Pitești este singurul în privința căruia Poliția anunță astfel de controale soldate cu sancțiuni. Chiar nu există taximetrie pirat și pe alte rute? Foarte bine că ruta Mioveni-Pitești a fost luată la ochi de polițiști, dar celelalte trasee?

Citiți și: Accident în această dimineață, în Arges: Mai multe mașini implicate

Și astăzi pe adresa redacției noastre Biroul de Presă al instituției condusă de Tudorel Pieleanu a trimis un comunicat cu o informație despre prinderea de către polițiști a unui taximetrist pirat pe același traseu… Mioveni-Pitești.

S-a întâmplat ieri, șoferul, în vârstă de 66 de ani, din Mioveni, fiind amendat cu 1.000 de lei pentru că transporta contra cost călători fără a avea autorizație în acest sens.

În plus, polițiștii din Mioveni care l-au tras pe dreapta i-au reținut plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de a folosi autovehiculul pe o perioadă de 6 luni.

Despre acțiuni similare din ultima vreme ale Poliției tot pe ruta Mioveni-Pitești, AICI, AICI, AICI sau AICI. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90