EcoMoto 930×122

pitești-mioveni

TRANSPORT ILEGAL PE TRASEUL PITEȘTI-MIOVENI

Transport ilegal pe traseul Pitești-Mioveni. Un alt șofer a fost prins, în weekend, de polițiști făcând taximetrie-pirat pe ruta Pitești-Mioveni și retur.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciomăgești, transporta contra cost persoane cu un autoturism, deși nu are autorizație în acest sens.

În plus, bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bărbatul a fost amendat de polițiștii Biroului Rutier Pitești cu 1.000 de lei. De asemenea, ca de obicei în astfel de situații, pentru transport ilegal de persoane, i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea suspendării pentru o perioadă de 6 luni.

Pentru că a condus băut, i-a fost reţinut permisul auto în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90