Donaris 930 x 122

bicicliști

PISTA PENTRU BICICLIȘTI CARE NU DUCE NICĂIERI

În cadrul proiectului de așa-zisă regenerare urbană a Piteștiului, proiect cu bani europeni al „măreței” administrații Pendiuc-Ionică, peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, în vecinătatea micului parc „îngropat” în beton cu aceeași tristă ocazie a „regenerării”, a fost amenajată o pistă pentru bicicliști.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pista a fost vopsită în roşu, pentru a o distinge de restul trotuarului. Este, însă, inutilizabilă şi nici nu sunt indicii că va putea fi vreodată folosită!!! Motivul este simplu: pista începe de la semaforul de peste drum de Galeria de Artă şi ajunge peste drum de Colegiul „Brătianu”, în strada Armand Călinescu, acolo unde se opreşte brusc, după nici 30 de metri! Pur și simplu nu duce nicăieri!

Autorităţile locale spun, însă, că pista va lega zona centrală a Piteştiului (dar pe Strada Mare este interzis accesul bicicletelor!) de strada Rahova şi de zona către Trivale, acolo unde, de asemenea, ar urma să fie amenajate piste pentru bicicliști. Bun, dar ca să ajungi pe Rahova dinspre pista „minune” ar trebui să traversezi strada Armand Călinescu, pe carosabil! În plus, cum continui pista pe trotuarul strâmt de pe Armand Călinescu? Nu e loc!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90