NOR CURIER 930X122

pistol

PITEȘTEAN REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE SUB AMENINȚAREA PISTOLULUI

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal cu acuzație de tâlhărie calificată.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Fapta fusese comisă pe 24 noiembrie anul acesta și rămăsese inițial cu autor necunoscut. În urma anchetei Poliția a reținut un suspect: B.A.D., în vârstă de 23 de ani, din Piteşti.

Bărbatul este bănuit că pe 24 noiembrie, prin ameninţare cu un pistol de tip “air soft”, ar fi deposedat o persoană de suma de 200 de lei. S-a întâmplat pe stradă, în zona restaurantului Negoiu. Cel amenințat și tâlhărit are 20 de ani.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

La domiciliul suspectului polițiștii au găsit și ridicat un pistol cu bile de tip “air soft”, susceptibil că ar fi fost folosit la săvârşirea faptei.

Individul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Judecătorie Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au admis propunerea, iar bărbatul a fost încarcerat în arestul din Pitești al Poliției argeșene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90