New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PITEȘTENCE TÂLHĂRITE

Piteștence tâlhărite. Un teleormănean în vârstă de 30 de ani a fost reținut astăzi pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Piteşti.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Bărbatul, din localitatea Tătărăștii de Sus, este acuzat de tâlhărie calificată.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, în perioada ianuarie-mai 2017, prin amenințări, teleormăneanul ar fi deposedat trei femei din Pitești de suma totală de 3.500 de lei.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Individul ar fi luat legătura cu femeile, care ar fi prostituate, pe internet și le-ar fi tâlhărit chiar în locuințele lor.

Reţinut azi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, va fi prezentat mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cele 24 de ore le petrece în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90