Donaris 930 x 122

50 de ani

PITEȘTENI ADMIRABILI – AU 50 DE ANI DE CĂSNICIE!

Mai multe cupluri din Pitești care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost omagiate astăzi la Primărie. Fiecare cuplu a primit câte 600 de lei, o diplomă de fidelitate, un buchet de flori, un album ilustrat cu imagini ale Piteștiului și o invitație dublă la Simfonia Lalelelor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Printre cuplurile premiate se numără și Ion și Anica Vâstăreață. Originari dintr-o comună buzoiană, soții Vâstăreață s-au mutat în Pitești cu mulți ani în urmă. El are 75 de ani, iar ea, 69. S-au căsătorit când el avea 25 de ani, iar doamna Anica, 19. Ion Vâstăreață a fost de meserie tehnician principal în industria ușoară, în timp ce soția lui a lucrat ca tehnician veterinar.

Secretul unei căsnicii durabile? „Respectul unul față de celălalt!”, spun la unison cei doi. Cel mai frumos cadou pe care și l-au făcut unul celuilalt a fost nu un buchet de flori sau o cravată, ci înțelegerea și chibzuința cu care împreună au trecut și peste bune, și peste rele.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Premiile au fost înmânate de viceprimarul Cornel Ionică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3