930×122 CAPRA 5

politia rutiera

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „SUNTEM SĂTUI!”

Piteșteni revoltați: „Suntem sătui!” Piteștenii sunt revoltați de zgomotul pe care îl produc în trafic în cursul nopților anumite vehicule. Poluarea fonică atinge cote insuportabile, reclamă oamenii.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Probleme de acest gen sunt și în Nord, pe strada Negru Vodă, în zona Spitalului Militar, atrage atenția un piteștean.

„Trebuie luate măsuri de limitare a poluării fonice în zona Nord (Spitalul Militar) între orele 22 și 7. Suntem sătui de toți ATV-iștii, de toți motocicliștii și de toți cei cu sisteme de evacuare modificate sau neconforme!”, se plânge piteșteanul.

Citiți și: Pitești. Toyota, accident dubios în Găvana! A părăsit locul faptei!

Acesta anunță că a început strângerea de semnături pentru a trezi autoritățile din letargie, autorități care ar trebui să vegheze la liniștea publică.

„Strâng semnături pentru a adresa această solicitare și către Poliția Rutieră și Registrul Auto Român. Vrem să fie dispuse controale în această zonă, în special în cursul zilelor de vineri și sâmbătă.”, transmite piteșteanul, care vorbește în numele mai multor cetățeni deranjați de zgomotul făcut de vehicule pe strada Negru Vodă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3