Donaris 930 x 122

centenar

PITEȘTENII ÎI DAU PRIMARULUI CU PARADA ÎN „CAP”: “AȚI FĂCUT DE RÂS ORAȘUL!”

Piteștenii îi dau primarului cu parada în „cap”: “Ați făcut de râs orașul!”

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Felul în care a fost organizată parada militară de ieri, de Ziua Națională, din centrul Piteștiului nu doar că i-a dezamăgit, ba chiar i-a revoltat pe piteșteni. Oamenii reclamă că parada a fost un fiasco, scurtă și fără tehnică militară de luptă, fapt cu atât mai impardonabil cu cât sărbătoream centenarul Marii Uniri o singură dată.

Deși parada a fost organizată de Garnizoana Pitești, oalele s-au spart în „capul” primarului Cornel Ionică și al Primăriei, care au primit numeroase reproșuri pe pagina oficială de socializare a instituției:

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

-“Ați reușit să faceți de râs orașul! Acum, de Centenar, ați făcut o mini paradă, zona pietonală centrală (n.r. – așa cum anunțase Primăria) înseamnă doar zona bisericii „Sf. Gheorghe”? Copilașii au înghețat de frig ca să vadă paradă și nu au văzut nimic!”

-“Dar tancurile, rachetele, TAB-urile, autoturismele unde sunt? Domnule primar, nu mai aveți bani de motorină? Păcat de acei copii care au stat în frig așteptând să vadă tancuri, rachete etc. Rușinică!”

-“Banii sunt diseară la concerte (n.r. – concertele de aseară din Piața Primăriei), în decorațiuni etc.! Am stat cu copilul 40 de minute ca să vadă militarii (…) Zeci de copii dezamăgiți!”

-“Dezamăgire totală, mai ales pentru cei mici, care veniseră să admire parada militară! Au înghețat degeaba!”

-“Dezolant, trist, nici nu am simțit că ar fi centenarul… Îmi este rușine față de copilul meu că l-am ținut trei sferturi de oră în frig ca să vadă „nimic”!

Au defilat patru plutoane de la biserica „Sf. Gheorghe” până la Mobilux, unde erau „oficialii”. De fapt, a fost o paradă doar pentru ei. Sute de piteșteni au așteptat încolonați de la biserică până la Muntenia, au tremurat degeaba!

Parada a durat (…) sub 3 minute. A mai fost ceva în fața tribunei, dar doar pentru cei cu panglici.

În 1918 am dat României Premierul Unirii, azi – o paradă de 2 minute și 37 de secunde. Am participat la fiecare festivitate în ultimii 4 ani în Pitești. Nu există termen de comparație! Ideea e că se putea, dar nu a fost interes!”

AICI, imagini de la parada militară de ieri din Pitești și, pentru comparație, de la parada militară organizată în Pitești pe 1 decembrie 2016. 

-“Ce a fost asta? Un fâs!”

-“Defilare de cacao! Mai frumos a fost la Cuca!”

-“Să vă fie rușine că v-ați bătut joc de copiii noștri, care au așteptat cu sufletul la gură și înghețați “parada”. Erau cu mult mai câștigați dacă stăteau acasă și urmăreau la televizor transmisiunile din țară!

Păcat de orașul nostru că l-ați făcut de râs în acest hal! Lumea nu va uita!”

-“Dezastru total! Și câtă reclamă pentru nimic! Păcat de copilașii care au așteptat cu steagurile în mânuțe ca să vadă… nimic!”

-“Au așteptat elevii aproape două ore în ger ca să vadă 50-60 de soldați! Anul viitor poate nu mai obligați școlile!”

Amintim că organizatori ai evenimentelor care s-au desfășurat ieri în Pitești cu prilejul Zilei Naționale au fost Primăria municipiului Pitești, Consiliul Local Pitești, Instituția Prefectului – Județul Argeș, Consiliul Județean Argeș și Garnizoana Pitești.

AICI, imagini de la parada militară de ieri din Pitești și, pentru comparație, de la parada militară organizată în Pitești pe 1 decembrie 2016.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90