930 x122 grota rece

lumini

PITEȘTENII VOR ȘI PE TRIVALE LUMINI CA ÎN CENTRU

Centrul Piteștiului este frumos iluminat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sunt, însă, zone în oraș care lasă mult de dorit la capitolul respectiv. În acest sens o piteșteancă reclamă că instalațiile ornamentale de iluminat montate pe Trivale sunt nefuncționale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

“Cred că s-a omis un element care să întregească atmosfera, şi anume beculeţele de sărbătoare. Instalaţiile montate pe stâlpi în perimetrul bariera Teilor-Schit-Palatul Copiilor nu sunt funcţionale, nu sunt racordate sau se doreşte a se face economie. Anul trecut angajatii Primăriei au făcut din timp verificarea lor. Pe strada principală până la Palatul Copiilor doar o parte din instalaţii sunt aprinse. În vacanţă şi în zilele libere se antrenează multă lume în parcul Trivale…

Vă rog să analizaţi această sesizare şi în cazul în care consideraţi oportun să o puneţi în practică.”, scrie piteşteanca pe site-ul www.domnuleprimar.ro. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3