NOR CURIER 930X122

deseuri

Pitești: Au reciclat și au câștigat!

Pitești: Au reciclat și au câștigat!

Citiți și: Apar certificatele de naștere electronice

Astăzi, 4 iulie 2022, a avut loc premierea celor care au participat la campania de colectare selectivă „Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice”, desfășurată în perioada 02.05.2022 – 30.06.2022 în Pitești.

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți în prezența reprezentanților municipalității și ai asociației ECO-POSITIVE, organizatorul campaniei.

Citiți și: Trotineta electrică nu mai este pentru oricine! Reguli stricte, noi interdicții!

În cadrul acestei acțiuni, deșeurile electrice mici și bateriile uzate au fost colectate la Primăria Municipiului Pitești, piteștenii beneficiind de asistența echipajelor ”Save The World by Recycling” pentru preluarea deșeurilor electrice grele și voluminoase.

Acțiunea a avut ca scop creșterea cotei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA), iar rezultatele acestei ediții au fost remarcabile: 12.274 kg deșeuri electrice colectate în Pitești!

Participanții la această campanie au avut, de asemenea, șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 17 premii oferite de către organizatori, după cum urmează:
• 5 x fier de călcat: Beato Cristina Andreea, Simion Rodica, Simion Costel, Șerbănoiu Mirela, Badea Mariana;
• 5 x cafetieră: Ghiță Natalia, Dumitru Florentin, Oncioiu Alina, Nedelcu Florian, Din Marius;
• 5 x bormașină: Busuioc Iulia, Zamfirescu Elena, Iorga Gabriela, Butnariu Ioan, Litră Marius;
• 1 x cuptor cu microunde: Cristian Alecse;
• 1 x frigider: Drăguț Petre.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90