Donaris 930 x 122

carantină

PITEȘTI: CONTAINERE DE 135 DE MII DE LEI DESTINATE CAZĂRII PERSOANELOR INTRATE ÎN CARANTINĂ

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului municipiului Pitești pentru anul 2020 aflat pe ordinea de zi a viitoarei ședințe ordinare a CL Pitești (de joi, 26 martie) prevede, printe altele, și „introducerea unei poziții noi pe lista de dotări a Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești cu denumirea Container-3 buc. și o valoare estimată de 135 de mii de lei”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Potrivit raportului privind rectificarea, măsura este determinată de faptul că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, autoritățile publice locale sau județene au „obligația de a asigura spații special amenajate pentru carantină în vederea cazării persoanelor care intră pe teritoriul României din zonele afectate de COVID-19”.

(Sursă foto: Radio România Actualităţi)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90