Donaris 930 x 122

accident

Pitești: Craiovei, teren minat pentru șoferi! Un nou accident!

Pitești: Craiovei, teren minat pentru șoferi! Un nou accident!

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Update, ora 17.00. Isu Argeș transmite oficial cu privire la acest accident de circulație:

„În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, preluată de echipajul SAJ. La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Stirea inițială, ora 16.14

Un nou accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe Calea Craiovei din Pitești.

Din primele informații rezultă că ar fi vorba despre un accident rutier produs între trei autoturisme, accident soldat cu o victimă care este conștientă.

Evenimentul s-a produs în zona benzinăriei Rompetrol de pe strada menționată, o arteră de circulație pe care au loc des evenimente rutiere, unele dintre ele foarte grave și soldate și cu decese.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Edy spune:

    Teren minat este in Ucraina, pe calea Craiovei sunt doar șoferi neatenți și unii extrem de paraleli cu regulile de circulație și siguranță în trafic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90