930 x122 grota rece

curs

PITEȘTI: CURS DE INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

În luna mai 2016 va începe o nouă sesiune a cursului de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

Este un curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunoștinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile, obligatoriu a fi reţinute, din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă. Numărul de locuri pentru acest curs este limitat. Cursul le este necesar şi util tuturor lucrătorilor care activează în Sănătate şi Securitate în Muncă, dar și conducătorilor locurilor de muncă cu atribuţii în acest sens, unităţilor economice şi instituţiilor publice care au obligaţia organizării unui departament special în domeniul SSM: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca. Se evită astfel, pe lângă amenzile foarte mari care se pot da în domeniu, și problemele pe care le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Absolvind cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca organizat de Profesional New Consult, veţi obţine o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii şi veți căpăta şanse sporite la ocuparea unui loc de muncă.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Pentru detalii despre cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, de pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pub-ul Guiness).

-Telefon mobil: 0784.045.025; 0784.333.777

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane – 460 de lei

-Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate – 530 de lei

-Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor – 450 de lei

-Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar – 750 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3