EcoMoto 930×122

curs

PITEȘTI: CURS DE MANAGER RESURSE UMANE – OFERTA COMPLETĂ

În luna octombrie va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Manager Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-manager-resurse-umane.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs acreditat ANC și organizat de Profesional New Consult, curs foarte important datorită interesului care se acordă azi domeniului resurselor umane, atât de către companii, cât și, mai ales, de către persoanele care îşi doresc să activeze în domeniu.

Cursul propune teme cum ar fi:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

-Planificarea resurselor umane

-Studiul posturilor de muncă şi utilizarea resurselor umane

-Timpul şi gestiunea timpului de muncă

-Managementul carierei profesionale

-Managementul salarizării şi al recompenselor

-Dialogul social şi managementul conflictelor de muncă.

Preţul la care este oferit cursul, de numai 600 de lei, face ca acesta să fie extrem de ofertant pe piaţa actuală de formare profesională, importante fiind, desigur, noţiunile dobândite în cadrul cursului de Manager Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-manager-resurse-umane.

Cursul are o importantă componentă teoretică, dar şi una practică, asigurând înţelegerea elementelor complexe ale acestei profesii, precum şi pârghiile necesare managerizãrii corecte a unui departament de resurse umane, a resurselor umane ale unei companii în general.

Important! La cursul de Manager Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-manager-resurse-umane pot participa atât cei care activează în domeniu, cât şi cei care doresc să urmeze o carieră în domeniu, cursul fiind accesibil şi pe înţelesul tuturor, indiferent dacă au sau nu experienţă.

Pentru următoarea sesiune a cursului de Manager Resurse Umane locurile sunt limitate, iar dacă vreți sã îl parcurgeţi adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare

Curs Contabilitate (500 de lei): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Arhivar (750 de lei): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

Curs Formator (350 de lei): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator

Curs Specialist Management Deşeuri (450 de lei): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă (600 de lei): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3