NOR CURIER 930X122

curs

PITEȘTI: CURS DE SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

Pitești: Curs de sănătate şi securitate în muncă. Inspectorul de sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/ este persoana care activează în cadrul firmelor şi al instituţiilor publice asigurând respectarea de către acestea a condiţiilor cerute de legislaţia specifică în materia protecţiei muncii și asigurând astfel protejarea persoanelor de riscul accidentelor de muncă.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Pentru a activa în această activitate, persoanele interesate trebuie să urmeze un curs special, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult în perioada următoare.

Susţinut de formatori cu experienţă, cursul asigură cunoștinţele necesar a fi cunoscute în domeniu, aprofundarea legii 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi a normelor conexe.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Atenţie! Numărul de locuri pentru acest curs este limitat http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/.

De ce să urmaţi cursul de inspector de sănătate şi securitate în muncă în cadrul Profesional New Consult? Răspunsul este simplu: curs acreditat, formatori-specialişti cu vastă experienţă,  condiţii de studiu la standarde înalte, suport de curs asigurat, exemple teoretice şi practice.

Pentru detalii despre cursul de inspector de sănătate şi securitate în muncă vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult, la sediul acesteia din Pitești (bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele supermarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

-Mobil: 0758.490.490; 0784.045.025; 0784.333.777

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs de inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

-Curs de contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/

-Curs de responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/

-Curs arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90