New Profesional Consult 930 x 122

furt

Pitești: I-a furat mașina din parcare!

Un piteștean s-a trezit dimineața fără mașină în parcare. Autoturismul îi fusese furat și dus în alt județ.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

IPJ Argeș transmite: 

„În dimineața zilei de 25 februarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 33 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

În urma cercetărilor, efectuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Pitești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Pitești, s-a stabilit că autovehiculul în cauză ar fi fost sustras în cursul nopții, în urma cercetărilor fiind identificat un bărbat de 46 de ani, din Bârla, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor, cel în cauză nefiind deținător de permis de conducere.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma colaborării cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului și cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza comunei Icoana, județul Olt, iar bărbatul bănuit a fost depistat și condus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, în ziua de 25 februarie a.c., bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 februarie, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3