Donaris 930 x 122

aniversare

PITEȘTI: PIKY A ÎMPLINIT 13 ANI

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a organizat astăzi o acţiune specială cu prilejul împlinirii a 13 ani de la apariţia pe piaţă a programului educaţional şi a mascotei Piky.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Reprezentanţi ai unui număr de 51 de şcoli şi licee din judeţul Argeș au primit diplome de apreciere din partea societăţii pentru colaborarea în cadrul programului. Printre altele, programul s-a concretizat de-a lungul timpului în lecţii despre apă, concursuri de desen, de literatură, fotografie și machete, simpozioane, expoziţii, excursii şi vizite la Uzina de Apă şi la Staţia de Epurare.

La evenimentul de azi, care a avut loc în incinta selectă a hotelului Ramada din Pitești, a fost prezentat programul educațional şi au fost punctate câteva elemente referitoare la proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi de canalizare. Au participat reprezentanţii societăţii, în frunte cu directorul Mihai Marinescu, ai unităţilor de învăţământ partenere şi ai administraţiei locale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3