930 x122 grota rece

perchezitii

PITEȘTI: „PISTOLAR” SĂLTAT DE „MASCAȚI”

După cum v-am informat, poliţiştii din Piteşti şi ai secţiilor de poliţie urbană arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”) au organizat azi dimineață o acțiune la blocul G1 din cartierul Războieni şi în Trivale pentru verificarea modului de respectare a legii în domeniul evidenţei populaţiei și a modalităţii de atribuire spre folosinţă a camerelor de locuit, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Au fost verificate 116 persoane şi date 15 sancţiuni contravenţionale conform OUG 97/2005 şi Legii 61/1991, în valoare totală de 3.000 de lei. Două persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru verificări.

În cadrul acţiunii a fost identificat un piteștean în vârstă de 27 de ani, bănuit că în noaptea de 9 spre 10 august 2016 ar fi folosit o armă neletală. Mai exact, ar fi tras cu un pistol într-un copac din cartierul Trivale. Individul a fost dus la sediul Secţiei 3 de Poliţie din Piteşti pentru stabilirea împrejurărilor în care a tras cu arma. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept, iar arma a fost ridicată de polițiști pentru continuarea anchetei. (Foto Arhivă: voceavalcii.ro)

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3