NOR CURIER 930X122

activități preventiv - educative

Pitești. Poliția Locală la școala Mircea cel Bătrân din Trivale

Preșcolarii de la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân (fosta Școală Nr. 13), din cartierul piteștean Trivale, au avut parte de ”musafiri” de seamă.

Cei mici au fost vizitați, în această dimineață, de agenți din cadrul Poliției Locale Pitești.

Siguranţa şi educaţia copiilor reprezintă o prioritate, iar educaţia timpurie, făcută din primii ani de şcoală sau chiar de la grădiniţă, contribuie semnificativ la formarea caracterelor, precum şi la stabilitatea și dezvoltarea socială a acestora.

 

De aceea, polițiștii locali piteșteni desfășoară frecvent activități preventiv – educative în unitățile școlare din municipiu.

 

Aceste activități ale Poliției Locale Pitești se desfășoară în cadrul parteneriatului ,,Polițistul, prietenul copiilor”!

 

Dobândirea unor cunoștințe de educație rutieră, a unor reguli și norme corecte de deplasare în spații publice, cunoașterea și respectarea unor indicatoare, reguli și semne de circulație, în calitate de pietoni, alegerea locurilor de joacă în spații special amenajate, educarea capacității de a manifesta un comportament disciplinat preventiv pe drumurile publice au fost subiectele pe care polițiștii le-au abordat și le-au aprofundat împreună cu cei mici.

Unul dintre agenții care s-au aflat astăzi în preajma copiilor a fost chiar purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90