930 x122 grota rece

echipamente

Pitești: Salvamontul scoate “tehnica de luptă” în Piața “Milea”

Pitești: Salvamontul scoate “tehnica de luptă” în Piața “Milea”

Citiți și: Atenție, șoferi: Fără aceste echipamente în mașină, amendă garantată!

Luni, 1 august, cu prilejul Zilei Naționale Salvamont, Serviciul Public de Salvamont Argeș va avea un stand de prezentare a activității în Piața Vasile Milea din Pitești.

Standul va fi deschis între orele 9:00-13:00 în fața magazinului Mobilux.

Citiți și: Argeș. Turiști blocați în munți. Salvamont, eforturi eroice de 12 ore!

La stand va putea fi văzută tehnica mecanizată (autospecială, ATV și rulotă transport câini serviciu) și se vor putea adresa întrebări salvamontiștilor prezenți.

Salvamont Argeș are o zonă de responsabilitate de peste 2.200 kmp, cea mai înalta și izolată din țară, care include vârfuri peste 2500 de metri, inclusiv vf. Moldoveanu. Salvamont Argeș are 40 de salvatori montani angajați și voluntari, cu o flotă compusă din cinci autoturisme de teren, patru ATV, două UTV și un snowmobil. Fiind printre primele servicii Salvamont din țară care au folosit drone, Salvamont Argeș este în acest moment dotat cu echipament performant și compatibil necesar acestui tip de acțiune.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90