EcoMoto 930×122

crengi

Pitești. Șocant! I-au căzut ditamai crengile în cap când își plimba copilul în cărucior pe Trivale!

Pitești. Șocant! I-au căzut ditamai crengile în cap când își plimba copilul în cărucior pe Trivale!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

O femeie a trăit azi momente de groază în timpul unei plimbări prin Parcul Trivale!

Aceasta își plimba copilul în cărucior, alături de soțul ei, când, din senin, s-a trezit în cap cu niște crengi căzute din copacii pe sub care mergea.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Femeia a tras o sperietură zdravănă. Din spusele martorilor de la fața locului, care au asistat șocați la cele întămplate, din fericire, femeia nu a fost rănită grav, dar oricând incidentul se poate repeta, însă cu crengi mai mari care pot pune viața celor care se plimbă în pericol.

Având în vedere temperaturile „de cuptor” pe care le traversăm în aceste zile, numărul oamenilor care vin în Parcul Trivale să se plimbe este mai mare decât în alte zile, deci riscul este imens!

 

Este nevoie, așadar, de o toaletare a acestor arbori, unii dintre ei foarte bătrâni, pentru a se reduce cât mai mult riscurile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90