New Profesional Consult 930 x 122

abrogare

PITEȘTIUL IESE IAR ÎN STRADĂ. UN NOU PROTEST: ABROGAȚI ȘI APOI PLECAȚI!

Piteștiul iese iar în stradă. Un nou protest: Abrogați și apoi plecați! În urmă cu puțin timp, a fost anunțată organizarea unui nou protest de stradă în Pitești, pentru abrogarea OUG 7/2019, ordonanță care modifică legile justiției.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Potrivit organizatorilor (asociația civică #activag Pitești și comunitatea Adevăr și dreptate argeșean), protestul „Argeș – Abrogați și apoi plecați!” va avea loc joi, 28 februarie 2019, de la ora 17, în Piața „Vasile Milea”.

„Este din nou nevoie de noi TOȚI pentru a ieși să apărăm justiția. Controlul politic asupra magistraților înseamnă sfârșitul statului de drept în România. Nu avem de gând să renunțăm la lupta de a apăra justiția și nici nu vrem să fim încă o generație de sacrificiu. Te așteptăm să continuăm lupta”, transmit organizatorii.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Un protest similar s-a desfășurat în centrul Piteștiului pe 24 februarie 2019.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3