930 x122 grota rece

justiție

PROTEST ÎN PITEȘTI: “FĂRĂ MICI ȘI BERE, PSD-UL PIERE!”

Protest în Pitești: “Fără mici și bere, PSD-ul piere!”. Și în Pitești a fost protest de stradă în această seară împotriva politicii guvernamentale în domeniul justiției. Protestatarii au cerut abrogarea OUG 7/2019, ordonanță care modifică legile justiției, și au scandat lozinci împotriva PSD-ului și pentru susținerea magistraților.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Manifestanții s-au adunat în Piața “Vasile Milea”, după care au pornit în marș prin centrul orașului, până la Primărie, revenind tot în marș în Piața “Milea”.

Printre altele, s-a scandat “PSD, ciuma roșie!”, “Nu plecăm, rezistăm!”, “Fără mici și bere, PSD-ul piere!”, “Partid de hoți și de mafioți!”, “Cinste lor, cinste lor, cinste magistraților!”, “Justiție, nu corupție!”, “În democrație, hoții stau la pușcărie!” și “Nu vrem să fim o nație de hoți!”.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Protestul a fost organizat de asociația civică #activag Pitești și s-a intitulat “Argeș – Abrogați și apoi plecați!”, la manifestație participând și politicieni din opoziție.

Proteste similare au avut loc în această seară și în marile orașe din România (București, Cluj-Napoca, Sibiu etc.).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90