Donaris 930 x 122

apa calda

PITEȘTIUL, ÎNAPOI ÎN COMUNA PRIMITIVĂ! NE-AU LĂSAT FĂRĂ APĂ CALDĂ!

Piteștenii din cartierele Găvana, Trivale și Ceair ale căror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare au rămas fără apă caldă. Din primele informații, potrivit conducerii Termoficării, ar fi vorba de nu mai puțin de 7.000 de apartamente, adică în jur de o treime din totalul consumatorilor abonați la sistemul centralizat.

Citiți și: Argeș. Accident cu trei mașini pe drumul Pitești – Curtea de Argeș

Motivul? Distrigaz a oprit furnizarea de gaze către societatea locală de termoficare din cauza unei datorii de 3.600.000 de lei pe care o are de recuperat de la societate. Mai exact, a fost închis „robinetul” de gaze pentru centralele termice 602 din Trivale și 910 din Găvana. Și mai grav este că, cel puțin până la această oră, niciun oficial al Primăriei nu a anunțat când va fi rezolvată problema și când va fi reluată furnizarea apei calde. Precizăm că piteștenii afectați nu au apă caldă de ieri. Inițial oamenii au crezut că este vorba fie de o avarie de moment, fie de lucrări temporare de revizie la infrastructura de termoficare a orașului. Din păcate, problema este gravă.

PS: În urmă cu puțin timp, în săptămânala conferință de presă a instituției pe care o conduce, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a declarat, evaziv, că „se fac eforturi” în vederea identificării a 2.000.000 de lei pentru plata unei părți din datorie, plată care ar debloca situația.

Citiți și: Pitești: A intrat într-o mașină și a fugit de frică! Era drogat!

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3