Donaris 930 x 122

copil

PLATA BANILOR PENTRU CREȘTEREA COPILULUI ÎNTÂRZIE!

Un cititor din Pitești ne sesizează faptul că încă nu a primit indemnizația de creștere a copilului. Potrivit cititorului nostru, banii ar fi trebuit să-i parvină ieri, pe 15 ale lunii.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

În plus, piteșteanul ne reclamă că a încercat să obțină lămuriri în privința întârzierii și că a sunat în acest sens la numărul de telefon pe care Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș îl pune la dispoziție în acest sens: 0248/222.245. Cititorul ni se plânge că numărul respectiv pare a fi nealocat.

Preluăm sesizarea și adresăm public trei întrebări pe adresa directorului executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș, Elena Grigorescu: de ce întârzie plata indemnizației pentru creșterea copilului, când va fi plătită și ce se întâmplă cu numărul de telefon de mai sus?

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90