930 x122 grota rece

Pitesti

primaria_pitesti_nou

„POATE NICI NU MAI POT GÂNDI DE ATÂTA GHIFTUIALĂ!” AFLĂ CINE A SPUS ASTA DESPRE OAMENII DIN PRIMĂRIA PITEȘTI!

Ștefan Ropcea, profesor de fizică la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, acuză conducerea Primăriei că este indiferentă la sesizările, întemeiate, primite din partea cetățenilor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Profesorul, care este cunoscut pentru punctele sale de vedere exprimate în legătură cu diverse probleme ale orașului, spune că a cerut soluții pentru rezolvarea problemei traficului rutier pe strada „Eremia Grigorescu”. A cerut, dar degeaba, precizează el. „Pe strada Eremia Grigorescu se circulă foarte greu. Am înaintat petiții în acest sens Primăriei și Poliției Circulație, sugerându-le trei soluții pentru rezolvarea problemei. Poliția a aruncat pisica în ograda Primăriei și astfel s-a spălat pe mâini, precum Pilat din Pont. Primăria tace, tăcerea fiind de aur. Speram ca primarul să rezolve situația în câteva zile, el fiind destinat să sfințească locul. Poate și-a pierdut harul divin!

Consilierii tac de trei luni. Probabil gândesc adânc și le trebuie ani buni pentru decizia care, de fapt, se poate lua în cinci minute. Poate nici nu mai pot gândi de atâta ghiftuială! Ei uită că s-au cocoțat în Primărie ca să servească cetățenii, iar nu să facă pe marii șefi. De fapt sunt un fel de șefi de gară la trenul de la moară. Dacă nu pot răspunde, se pare că este lenea pe ei mare cât capra sau cât ursul din fața Primăriei. Oare din sutele de salariați ai Primăriei nu există unul mai drăcos care să fi observat problema expusă de mine și să o rezolve? Halal gospodari!”, scrie acid și ironic profesorul Ștefan Ropcea într-un text trimis pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90