Donaris 930 x 122

campulung

POLIȚIA A FĂCUT IAR RAZIE CU „MASCAȚII” ÎN CÂMPULUNG

În noaptea de 29 februarie spre 1 martie 2020, poliţiştii argeşeni au desfășurat o razie în municipiul Câmpulung, „pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică şi asigurarea respectării legii”, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Au participat poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, ai Serviciului Rutier Argeș și ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale („mascații”).

„Activitățile polițiștilor au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului şi contra persoanei, a comerţului ilicit, a faptelor antisociale şi a abaterilor la regimul rutier, precum și prevenirea și combaterea traficului de ființe umane, dar și a traficului de substanțe cu efect psihoactiv”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate peste 150 de autovehicule, fiind date 51 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002, O.G. 28/1999 și HG 237/2001, în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei, fiind confiscată și suma de 610 lei.

48 de contravenții au fost aplicate ca urmare a încălcării regimului rutier, fiind reţinut și 1 permis de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au desfășurat în Câmpulung activități pentru prevenirea faptelor antisociale în incinta şi în vecinătatea localurilor publice și a pensiunilor.

O razie similară a avut loc în Câmpulung în noaptea de 22 spre 23 februarie 2020 (foto) (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90