EcoMoto 930×122

campulung

(VIDEO) RAZIE CU „MASCAȚI” ÎN TOIUL NOPȚII

50 de poliţişti argeşeni, cu 14 autospeciale, au acționat azi noapte în municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La acțiune au participat poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, ai Serviciului Rutier, ai Serviciului Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, ai Serviciului Criminalistic, polițiști din Pitești și Curtea de Argeş și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale („mascații”).

Acțiunea, potrivit Poliției Argeș, a fost desfășurată „pentru creşterea gradului de siguranţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului şi contra persoanei, a comerţului illicit, a faptelor antisociale şi a abaterilor la regimul rutier, pentru descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care prin conduita lor încalcă prevederile legale”.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Au fost legitimate peste 250 de persoane și controlate aproape 140 de autovehicule.

„Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002 și Legii nr. 61/1991, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

23 de contravenții au fost date ca urmare a încălcării regimului rutier, fiind reţinut 1 permis de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare”, informează Poliția.

De asemenea, poliţiştii au desfășurat în Câmpulung activități pentru prevenirea faptelor antisociale în incinta şi în vecinătatea sălilor de jocuri de noroc și a localurilor publice. (Sursă video: Poliția Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90