Donaris 930 x 122

politia arges

POLIȚIA ARGEȘ ANGAJEAZĂ – CONCURS

Poliția Argeș angajează – concurs. Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau prin reîncadrare ca poliţişti, pentru posturi de agent de poliţie.

Citiți și: Alertă în Argeș de ultim moment: Poliția transmite, acum, OFICIAL

Candidaţii trebuie să se prezinte la sediul Universităţii „Constantin Brâncoveanu”, de pe strada Calea Bascovului, nr. 2A, din Piteşti, începând de la ora 9, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 9:45. Accesul în sala de concurs se va face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport.

În sală candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate şi pix sau stilou de culoare albastră. Sunt interzise pixurile sau stilourile care permit rescrierea. Nu se va admite accesul în sală cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Fetița dispărută, acum!

Testul va consta în 60 de întrebări, cu 3 variante de răspuns, dintre care doar una este corectă. Nota minimă de promovare a testului scris este 7. Frauda, precum şi tentativa de fraudă vor fi pedepsite cu eliminarea din concurs a candidatului în cauză, potrivit sursei citate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90