Donaris 930 x 122

cod portocaliu

POLIȚIA ARGEȘ, AVERTIZARE DE ULTIMĂ ORĂ

Poliția Argeș, avertizare de ultimă oră. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizate cod portocaliu de ploi abundente valabilă și pentru județul Argeș (detalii, AICI).

Citiți și: Două zile de restricții pe un drum important din Argeș

Drept urmare, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, Poliția Argeș vine cu o serie de recomandări pentru șoferi. Conducătorii auto sunt sfătuiți să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă, să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Biroul de Presă al Poliției Argeș informează că în situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie este necesară utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

”În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi faceţi fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.”, transmite sursa citată.

De asemenea, și pietonii sunt rugaţi să îşi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Aceștia sunt sfătuiți să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, la culoarea verde a semaforului electric şi după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de șoferi.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441