Donaris 930 x 122

piete

POLIȚIA, RAZII ÎN PIEȚELE DIN ARGEȘ: AMENZI ȘI CARNE ȘI OUĂ CONFISCATE

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi ai structurilor de Ordine Publică au acţionat ieri în pieţele agroalimentare din judeţ şi au controlat 16 societăţi comerciale și 27 de persoane fizice.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Au fost date 29 de amenzi, în valoare totală de 22.000 de lei, şi confiscate peste 180 de kilograme de carne, ouă și alte produse alimentare pentru care comercianții nu aveau documente de proveniență. De asemenea, a fost confiscată și suma de 3.514 lei, obținută de comercianți din valorificarea ilicită de produse alimentare.

Raziile de ieri ale polițiștilor argeșeni fac parte din acțiunile desfășurate în întreaga țară în perioada 2-9 aprilie din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestorul general Petre Tobă, pentru prevenirea și descurajarea evaziunii fiscale și pentru protejarea cetăţenilor şi a mediului de afaceri. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3