SMART KIDS 930X122

politia rutiera

POLIȚIA RUTIERĂ ANUNȚĂ ACȚIUNE DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ

Pe parcursul a trei zile, în acest weekend, polițiștii rutieri argeșeni vor acționa pe drumurile din județ pentru reducerea riscului producerii de accidente din cauza vitezei excesive.

Citiți și: Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

„Deplasarea cu viteză peste limita legală, neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de trafic, la condițiile meteorologice sau la starea părţii carosabile ori consumul de alcool, aspecte care se regăsesc printre abaterile conducătorilor auto care cresc potențialul de producere a accidentelor cu urmări grave, sunt în atenția polițiștilor.

Activităţile de la sfârşitul acestei săptămâni vor viza în principal respectarea regimului de viteză și prevenirea condusului sub influenţa alcoolului, totodată avându-se în atenţie şi specificul sezonier, caracterizat de creşterea numărului de biciclişti şi motociclişti.

Citiți și: Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Reamintim că rolul prezenţei aparatului radar pe drumurile publice este în principal unul preventiv, numeroase pericole putând fi observate la timp pentru a fi evitate sau, cel puţin, limitate ca urmări”, anunță Poliția Rutieră Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3