930×122 CAPRA 5

agresiune

POLIȚIST DIN ARGEȘ, ACUZAT CĂ A ATACAT 3 ASISTENTE

Un bărbat internat la Spitalul Elias a atacat trei asistente medicale, pe una a încercat să o strângă de gât şi a muşcat-o, iar o alta a fost îmbrâncită şi a suferit o fractură de tibie, fiind dusă direct în sala de operaţie, a declarat astăzi pentru Mediafax directorul medical Dana Safta.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din provincie. El este poliţist şi a fost adus la spital miercuri de către familie. În urmă cu o săptămână i-a murit mama. Bărbatul prezenta o stare confuză şi era subfebril. Pentru că medicii au suspicionat o meningoencefalită, bărbatul a fost internat şi supus investigaţiilor, computer tomograf şi puncţie.”, a spus dr. Dana Safta.

În urma analizelor şi investigaţiilor, meningoencefalita a fost infirmată. Pacientul a primit tratament, iar azi-dimineaţă, când asistenta medicală s-a dus să îi administreze tratamentul, a atacat-o violent, a vrut să o strângă de gât şi a muşcat-o. Două colege ale asistentei atacate de pacient au intervenit, una a fost îmbrâncită violent şi a căzut, având o fractură de tibie şi fiind dusă direct în sala de operaţie, a mai spus directorul medical al Spitalului Elias din Capitală.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

„Pacientul are o stare psihotică acută sau tulburare psihică, nu ştim încă, dar nu este prima dată când personalul medical cade victimă agresiunii pacienţilor sau familiilor acestora.”, a adăugat Safta.

Bărbatul care le-a agresat pe asistentele medicale a rămas internat la Spitalul Elias. Reprezentanţii spitalului au sesizat Poliţia în legătură cu acest incident, urmând să fie făcute investigaţii. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul și foto: http://epitesti.ro/

Bărbatul acuzat că ar fi atacat asistentele medicale ar fi Auraș Ghiță, șeful Poliției Locale din Câmpulung Muscel, din județul Argeș. Cel puțin până la această oră, asistentele care ar fi fost agresate nu au depus plângere penală la Poliție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90